Team

Graag stellen wij ons hier aan u voor. Wij verwachten u patiëntgerichte service te bieden in een gemoedelijke tandartspraktijk en waar u weet wie uw vaste behandelaar is.

ERIK BONGERS

Tandarts

Mijn naam is Erik Bongers, en ik woon in Schaijk. In 2006 ben ik gestart met de opleiding tandheelkunde in Nijmegen, en heb deze in 2011 afgerond. Mijn affiniteit ligt bij de algemene tandheelkunde en de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).

Gedurende mijn loopbaan heb ik in verschillende praktijken mogen werken, maar mijn voorkeur gaat uit naar een kleinere praktijk waar er ruimte is voor een persoonlijke benadering van de patiënten.

HARM CUPPEN

Tandarts

Mijn naam is Harm Cuppen. Na mijn studie tandheelkunde in 2015 in Nijmegen te hebben afgerond, ben ik teruggekeerd naar Langenboom: het dorp waar ik ben opgegroeid. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in tandartspraktijken met verschillende karakters, groot en klein, maar ik merkte al snel dat de cultuur van een dorpspraktijk het beste bij mij paste. Ik ben blij dat ik met Erik een gelijkgestemde tandarts heb gevonden waarmee ik een praktijk kan starten waar de tijd wordt genomen voor iedere patiënt. Binnen de tandheelkunde heb ik me breed opgesteld voor de verschillende deelgebieden en ben ik graag als algemeen-tandarts aan het werk.

OMAR BROMM

Mondhygiënist

INGRID CORVER-BOERTJES

Preventieassistent

ILZE VAN DEN HOEK-GEURTS

Tandartsassistent

BABETTE DE WIT

Preventieassistent

MARLIE VAN DEN HANENBERG

Preventieassistent

ELLEN KOCKEN

Baliemedewerker