Team

Graag stellen wij ons hier aan u voor. Allereerst zijn wij blij met deze kans om de praktijk van Ben Cliteur voort te kunnen zetten. Wij hopen dat u hetzelfde vertrouwen in ons kunt ontwikkelen, zoals u dat al die jaren in Ben Cliteur heeft ontwikkeld. Wij verwachten u patiëntgerichte service te bieden in een gemoedelijke tandartspraktijk en waar u weet wie uw vaste behandelaar is.

ERIK BONGERS

Tandarts

Mijn naam is Erik Bongers, 33 jaar oud en wonende in Schaijk. In 2006 ben ik gestart met de opleiding tandheelkunde in Nijmegen, en heb deze in 2011 afgerond. Mijn affiniteit ligt bij de algemene tandheelkunde en de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).

Gedurende mijn loopbaan heb ik in verschillende praktijken mogen werken, maar mijn voorkeur gaat uit naar een kleinere praktijk waar er ruimte is voor een persoonlijke benadering van de patiënten. Daarom ben ik blij dat wij deze kans hebben kunnen aangrijpen om de praktijk van Ben Cliteur praktijk voort te zetten.

HARM CUPPEN

Tandarts

Mijn naam is Harm Cuppen en ik ben 32 jaar oud. Na mijn studie tandheelkunde in 2015 in Nijmegen te hebben afgerond, ben ik teruggekeerd naar Langenboom: het dorp waar ik ben opgegroeid. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in tandartspraktijken met verschillende karakters, groot en klein, maar ik merkte al snel dat ik dat de cultuur van een dorpspraktijk het beste bij mij paste. Ik ben blij dat ik met Erik een gelijkgestemde tandarts heb gevonden waarmee ik een praktijk kan starten waar de tijd wordt genomen voor iedere patiënt. Binnen de tandheelkunde heb ik me breed opgesteld voor de verschillende deelgebieden en ben ik graag als algemeen-tandarts aan het werk.

BEN CLITEUR

Tandarts

OMAR BROMM

Mondhygiënist

INGRID CORVER-BOERTJES

Preventieassistent

ILZE VAN DEN HOEK-GEURTS

Tandartsassistent

ELLEN KOCKEN

Baliemedewerker